Jouw droombaan vinden? Bel ons!  076-3034800

Over ons

Talent voor Tanden

De recruiters van Talent voor Tanden zetten graag hun tanden in de zoektocht naar jouw droombaan in de mondzorg. Ben jij als opdrachtgever juist op zoek naar een geschikte kandidaat voor jouw praktijk? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Wij werven en selecteren voor verschillende functies binnen de mondzorg, zoals:

  • Tandartsen
  • Tandartsassistenten
  • Mondhygiënisten
  • (Paro-) preventieassistenten
  • Tandprothetici
  • Tandtechnici
  • Praktijkmanagers
  • En nog veel meer

Het team van Talent voor Tanden bestaat uit enthousiaste recruiters die alle kennis en ervaring in huis hebben om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer.

Profiteer van ons landelijke netwerk

Talent voor Tanden is een netwerkorganisatie bij uitstek. In de loop der jaren hebben wij in heel Nederland een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor we in korte tijd een juiste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk voor ons en daarom steken wij veel energie in het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze kandidaten en opdrachtgevers.

Ben jij als mondhygiënist op zoek naar een uitdagende functie in Limburg? Of heb je voor een tandartspraktijk in Groningen dringend nieuw personeel nodig? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vast dienstverband en tijdelijke functies in de mondzorg

Ons uitgangspunt is een samenwerking op de lange termijn en een vast dienstverband van onze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast kunnen zzp’ers bij ons terecht voor tijdelijke functies. Voor kandidaten is onze service kosteloos en voor opdrachtgevers werken wij altijd op basis van no cure no pay. Dat wil zeggen dat wij alleen kosten in rekening brengen als we ook echt resultaat hebben geboekt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de mondzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Neem dan via WhatsApp, e-mail of telefonisch contact op met onze recruiters.

Talent voor Tanden

Hoevestein 19C
4903 SE Oosterhout
Telefoon: 076-3034800
E-mail: info@talentvoortanden.nl
KvK-nummer: 71608362

Volg ons en blijf op de hoogte

 

★★★★★★★★

Talent voor Tanden scoort 8,4 uit 10 op basis van 58 beoordelingen.

 
Volg ons op Linkedin!

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Welkom bij Talent voor Tanden! Waarmee kan ik je helpen?