WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Talent voor Tanden, jouw betrouwbare partner in de mondzorg recruitment. Sinds onze oprichting in 2018 hebben wij ons gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde tandheelkundige professionals met diverse tandheelkundige praktijken in heel Nederland.

ONZE OORSPRONG

Talent voor Tanden begon haar reis in samenwerking met ons zusterbedrijf Trabajar en Holanda in Spanje. In de beginjaren richtten wij ons naast de Nederlandse markt ook op het werven van Spaanse en Portugese tandartsen om aan de groeiende vraag in Nederland te voldoen.

Sinds 2023 hebben wij onze focus verlegd naar alleen de Nederlandse markt. De enorme groei en het succes van ons bedrijf hebben ertoe geleid dat wij ons volledig richten op het matchen van Nederlandse tandheelkundige professionals met geschikte vacatures. Dit zorgt voor gespecialiseerde kennis en expertise van de Nederlandse mondzorgsector, wat resulteert in de perfecte matches tussen werkgevers en werknemers.

ONZE MISSIE

Bij Talent voor Tanden is het onze missie om de beste talenten in de mondzorg te vinden en te verbinden met de beste praktijken in Nederland. Wij geloven dat de juiste tandheelkundige professional een enorm verschil kan maken in de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid. Ons toegewijde team werkt nauw samen met zowel tandartsen als tandartspraktijken om de perfecte match te garanderen.

WAAROM TALENT VOOR TANDEN?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de mondzorg recruitment, begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van de sector.
  • Persoonlijke Aanpak: Wij geloven in een persoonlijke benadering en hechten waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met zowel kandidaten als werkgevers.
  • Breed Netwerk: Ons uitgebreide netwerk van tandheelkundige professionals en praktijken stelt ons in staat om snel en effectief de juiste match te vinden.

ONS TEAM

Maak kennis met het team van Talent voor Tanden dat voor jou tot het gaatje gaat om een droombaan of topkandidaat in de mondzorg te vinden:

Jeanique Hoffman
Jeanique Hoffman

Jeanique Hoffman - Recruiter

Danielle van Poppel
Danielle van Poppel

Danielle van Poppel - Partner/Recruiter