Jouw droombaan vinden? Bel ons!  076-3034800

Over ons

Talent voor Tanden

Talent voor Tanden assisteert opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpt talenten bij het zoeken naar een droombaan. Wij werven en selecteren voor veel verschillende functies binnen de mondzorg, zoals:

  • Tandartsen
  • Tandartsassistenten
  • Mondhygiënisten
  • (Paro-) preventieassistenten
  • Tandprothetici
  • Tandtechnici
  • Praktijkmanagers
  • En nog veel meer

Het team van Talent voor Tanden bestaat uit Ingeborg en Katinka. Deze enthousiaste recruiters hebben alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer.

Profiteer van ons landelijke netwerk

Talent voor Tanden is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland. Ben jij als orthodontist op zoek naar een uitdagende functie in Limburg? Of heb je voor je tandartspraktijk in Groningen dringend nieuw personeel nodig? In beide gevallen zijn onze recruiters je graag van dienst!

Wij zijn experts in het plaatsen van mbo’ers, hbo’ers en academici in de mondzorg. Ons uitgangspunt is een samenwerking op de lange termijn en een vast dienstverband van onze talenten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast kunnen zzp’ers bij ons terecht voor tijdelijke functies. Wij werken altijd op basis van ‘no cure no pay’. Dat wil zeggen dat wij alleen kosten in rekening brengen als we ook echt resultaat hebben geboekt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de mondzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met een van onze recruiters:  076 303 4800. Je kunt ons via info@talentvoortanden.nl ook een mailtje sturen.

TalentenGroep Nederland

Mijn naam is Sandra van Nimwegen-Jansen en ik woon in het Brabantse Dongen, samen met mijn man Tom en onze hond Pim.

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie ben ik in 2014 vanuit huis begonnen met mijn eigen onderneming. Eerst als freelancer, maar al snel startte ik ons eerste label op: Talent voor Ogen. Sindsdien zijn daar Talent voor Horen en Talent voor Tanden bijgekomen en inmiddels werken we onder de overkoepelende naam TalentenGroep Nederland. Samen met Tom en 6 leuke collega’s zijn we vanuit ons gezellige kantoor in Etten-Leur iedere dag bezig met het matchen van talenten en opdrachtgevers in de oog-, hoor- en mondzorg. En onze hond Pim? Die houdt ons gezelschap en is onze bewegingstherapeut.

Werving en selectie met passie

Werving en selectie is echt mijn passie! Samen met de andere recruiters van TalentenGroep Nederland help ik heel graag mensen aan een nieuwe baan. Wij worden hier elke dag weer erg blij van. In de loop der jaren hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor we in korte tijd een juiste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk voor ons en daarom steken wij veel energie in het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze talenten en opdrachtgevers.

Talent voor Tanden

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 076-3034800
E-mail: info@talentvoortanden.nl
KvK-nummer: 71608362

Volg ons en blijf op de hoogte

 

★★★★★★★★

Talent voor Tanden scoort 8,4 uit 10 op basis van 58 beoordelingen.

 
Volg ons op Linkedin!

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Welkom bij Talent voor Tanden! Waarmee kan ik je helpen?