SPAANSE EN PORTUGESE TANDARTSEN

BIG-GEREGISTREERDE TANDARTSEN UIT SPANJE EN PORTUGAL

Talent voor Tanden heeft in Nederland de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd binnen de mondzorg. Mede door het beperkt aantal opleidingsplaatsen in Nederland en de snelle vergrijzing van de sector, is er een tekort aan Nederlandse tandartsen. Dit tekort wordt ieder jaar groter. Het is voor praktijkhouders moeilijk om geschikte tandartsen te vinden en te behouden. Daarom hebben wij ons netwerk uitgebreid naar Spanje en Portugal.

In Spanje en Portugal wonen veel goed opgeleide jonge tandartsen die in alle opzichten voldoen aan de Europese norm. Iedere maand begeleidt Talent voor Tanden Spaanse en Portugese tandartsen bij hun komst naar Nederland. Hierdoor kunnen de tandartsen uiteindelijk als BIG-geregistreerde tandarts aan de slag in een Nederlandse praktijk.

GEDIPLOMEERDE TANDARTSEN

Om de beste tandartsen te vinden werken wij samen met zeer deskundige recruiters die laatstejaars en recent afgestuurde tandartsen werven op een aantal gerenommeerde publieke en private universiteiten in Spanje en Portugal. Met direct betrokken professoren, decanen en docenten zoeken en vinden zij de meest gemotiveerde en best voorbereide kandidaten.

De tandartsopleiding in Spanje en Portugal is volledig erkend in Nederland en België. Na het behalen van de vereiste taaltoets (Niveau B2+) kunnen Spaanse en Portugese tandartsen zich zonder problemen in het Nederlandse BIG-register laten opnemen.

VOLLEDIG ONTZORGD EN OPTIMAAL VOORBEREID AAN HET WERK

Nadat de juiste kandidaten geselecteerd zijn, plaatsen wij deze tandartsen bij Nederlandse praktijken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de beste match kunnen maken tussen Nederlandse tandartspraktijken en getalenteerde en ambitieuze tandartsen uit Spanje en Portugal. Talent voor Tanden zorgt ervoor dat de Spaanse en Portugese tandartsen optimaal voorbereid bij jou aan de slag kunnen. Dat gebeurt als volgt:

  • Kandidaten krijgen hulp bij de voorbereiding voor de taaltoets
  • Kandidaten en praktijken worden begeleid bij het regelen van huisvesting, het aanvragen van de 30%-regeling en andere vereiste zaken
  • Kandidaten volgen in Nederland een cursus over de Nederlandse mondzorg en andere tandheelkundige onderwerpen
  • Kandidaten worden BIG-geregistreerd
  • Kandidaten en praktijken krijgen praktische ondersteuning tijdens het opstarttraject bij de praktijk
  • Kandidaten en praktijken krijgen gedurende 6 maanden ‘nazorg’ om de nieuwe collega goed te laten integreren in de praktijk

Kortom: wij ontzorgen je volledig en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beschikken over een zeer gekwalificeerde en BIG-geregistreerde tandarts uit Spanje of Portugal.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw praktijk? Kijk dan voor extra informatie op onze website over Spaanse Tandartsen of neem contact op met Danielle van Poppel door te bellen naar 0653627175 of een mailtje te sturen naar danielle@talentvoortanden.nl.